Over Kortjakje

Kortjakje Utrecht, tweedehands kinderkleding en kleding voor volwassenen
Topkwaliteit Betaalbaar Ook veel merkkleding Dagelijks nieuw aanbod

Mieneke Holleman richtte Kortjakje in 1981 in Utrecht op. In 2001 is Jaukje Holleman, de dochter van Mieneke, mede-eigenaresse geworden. In 2014 heeft Mieneke een stapje terug gedaan, waardoor de winkel nu op naam van Jaukje staat.

Steeds meer winkels verkopen bewust geproduceerde kleding. De milieuvriendelijkste en meest duurzame manier is om kleding een tweede leven te gunnen. Dat is helemaal van deze tijd.
Kortjakje heeft al ruim 30 jaar topkwaliteit tweedehands kleding voor kinderen en (jeugdige) volwassenen tegen een betaalbare prijs. De winkel heeft dagelijks nieuw aanbod van kleding.
De kleding van Kortjakje is recent, van uitstekende kwaliteit en overzichtelijk gesorteerd op maat en soort. Er is een lees- en speelhoek voor de kinderen, zodat u rustig kunt winkelen.

De in- en verkoop van kleding is seizoensgebonden. In principe koopt Kortjakje daarom zomerkleding in van februari tot en met augustus en winterkleding van september tot en met januari. Gaat u in de winter naar een warm land of in de zomer naar een koude bestemming en zoekt u hiervoor geschikte kleding, dan kunt u contact met ons opnemen.

Kortjakje ligt in de zuidelijke binnenstad van Utrecht bij het Ledig Erf. De Twijnstraat ligt in het verlengde van de Oude Gracht in het Museumkwartier. Het is de oudste winkelstraat van Utrecht met diverse leuke winkeltjes.

Ruilen
Bij Kortjakje kunt u de gekochte kleding binnen één week na aankoop ruilen. Indien u wilt ruilen, dan dient het prijskaartje aan het kledingstuk bevestigd te blijven. U ontvangt dan een tegoedbon van Kortjakje die onbeperkt geldig is en in gedeelten besteedbaar.