Kortjakje

Tweedehands kinderkleding en kleding voor volwassenen

Topkwaliteit

Betaalbaar

Veel merkkleding

Dagelijks nieuw aanbod

Meest gestelde vragen

Ja, wij kopen ook kleding in. Zie Inkoop kleding voor meer informatie en de voorwaarden.

De kleding dient schoon, heel en recent te zijn. Kortjakje heeft een zeer groot aanbod van kleding. Daarom zijn we heel selectief. Zie Inkoop kleding voor meer informatie en de voorwaarden.

Ja, als Kortjakje de kleding of een gedeelte hiervan kan gebruiken, dan bieden we hiervoor een prijs. Bij wederzijds akkoord wordt er direct contant met je afgerekend.

Ja, de in- en verkoop van kleding is seizoensgebonden. In principe koopt Kortjakje daarom zomerkleding in van februari tot en met augustus en winterkleding van september tot en met januari.

Bij Kortjakje kan je de gekochte kleding binnen twee weken na aankoop ruilen. Als je wilt ruilen, zorg er dan voor dat het prijskaartje aan het kledingstuk bevestigd blijft. Je ontvangt dan een tegoedbon van Kortjakje die onbeperkt geldig is en in gedeelten besteedbaar.

Ja. Wel graag even na telefonisch overleg. We hebben dan de tijd om de kleding voor het betreffende seizoen op te zoeken.

Alle kleding die wij verkopen is fris en gewassen. In principe wordt het schoon aangeleverd en als we iets over het hoofd zien, wassen we het zelf. Bedenk ook dat bij de productie van nieuwe kleding vaak gifstoffen gebruikt worden. Resten hiervan zitten dan nog steeds in de kleding als je het koopt in de winkel. Hoe vaker het wordt gewassen, hoe minder gifsporen het bevat. Tweedehands is dus wat dat betreft een stuk schoner en gezonder!

Door tweedehands kleding te kopen draag je bij aan een duurzamere samenleving. Door bewust hergebruik breng je het milieu minder schade toe. Ook is het goedkoper. En, als je bij Kortjakje koopt, heb je heel veel keus.

Nieuws
Voorjaars- en zomerkleding tweehands kinderkleding
Zomerkleding bij Kortjakje!

Kortjakje heeft nog steeds volop zomerkleding voor kinderen en dames: hippe korte broeken, rokjes, jurkjes, T-shirts, zomerjassen en nog veel meer. Maar natuurlijk ook kleding voor de koelere dagen is er ruime keuze: lange broeken, vesten en truien!

Tweedehands kinderkleding
Je kunt nog steeds zomerkleding inbrengen (op afspraak)!

Je kunt bij ons nog steeds zomerkleding inbrengen! Neem van tevoren even telefonisch contact met ons op (030-2328936). Dan maken we een afspraak voor de dag waarop je de kleding aanbiedt. Dagelijks krijgen we veel kleding aangeboden (waar we heel blij mee […]

Kortjakje tweedehands kinderkleding Kortjakje geopend
Kortjakje is weer open!

Kortjakje is vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer open van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je bent dan weer van harte welkom om te komen winkelen! Graag tot snel!

Zomervakantie Kortjakje tweedehands kinderkleding
Aangepaste openingstijden in de zomervakantie!

Kortjakje is in de Utrechtse basisschoolvakantie van 19 juli t/m 28 augustus 2021 alleen geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf woensdag 1 september zijn wij weer open zoals gebruikelijk: van woensdag t/m zaterdag van 10.00 […]