Kortjakje

Tweedehands kinderkleding en kleding voor volwassenen

  • Topkwaliteit
  • Betaalbaar
  • Ook veel merkkleding
  • Dagelijks nieuw aanbod

Meest gestelde vragen

Koopt Kortjakje kleding in?

Ja, wij kopen ook kleding in. Zie Inkoop kleding voor meer informatie en de voorwaarden.

Waar moet de door mij ingebrachte kleding aan voldoen?

De kleding dient schoon, heel en recent te zijn. Kortjakje heeft een zeer groot aanbod van kleding. Daarom zijn we heel selectief. Zie Inkoop kleding voor meer informatie en de voorwaarden.

Krijg ik contant geld voor de door mij ingebrachte kleding?

Ja, als Kortjakje de kleding of een gedeelte hiervan kan gebruiken, dan bieden we hiervoor een prijs. Bij wederzijds akkoord wordt er direct contant met u afgerekend.

Is de inbreng van kleding seizoensgebonden?

Ja, de in- en verkoop van kleding is seizoensgebonden. In principe koopt Kortjakje daarom zomerkleding in van februari tot en met augustus en winterkleding van september tot en met januari.

Kan ik ruilen bij Kortjakje?

Bij Kortjakje kunt u de gekochte kleding binnen één week na aankoop ruilen. Indien u wilt ruilen, dan dient het prijskaartje aan het kledingstuk bevestigd te blijven. U ontvangt dan een tegoedbon van Kortjakje die onbeperkt geldig is en in gedeelten besteedbaar.

Ik ga in de winter met vakantie naar een warm land. Verkoopt Kortjakje zomerkleding in de winter of winterkleding in de zomer?

Ja. Wel graag even na telefonisch overleg. We hebben dan de tijd om de kleding voor het betreffende seizoen op te zoeken.

Is tweedehands kleding wel echt schoon?

Alle kleding die wij verkopen is fris en gewassen. In principe wordt het schoon aangeleverd en als we iets over het hoofd zien, wassen we het zelf. Bedenk ook dat bij de productie van nieuwe kleding vaak gifstoffen gebruikt worden. Resten hiervan zitten dan nog steeds in de kleding als je het koopt in de winkel. Hoe vaker het wordt gewassen, hoe minder gifsporen het bevat. Tweedehands is dus wat dat betreft een stuk schoner en gezonder!

Wat zijn de voordelen van tweedehands kleding kopen?

Door tweedehands kleding te kopen draag je bij aan een duurzamere samenleving. Door bewust hergebruik breng je het milieu minder schade toe. Ook is het goedkoper. En, als je bij Kortjakje koopt, heb je heel veel keus.